Tønder Festival afslører otte nye navne

By Folkemusik.dk |

Klondyke, Poul Krebs med venner, Sarah Lee Guthrie & Johnny Irion, Madison Violet, Hudson Taylor, Habadekuk, Harald Haugaard Band feat. Helene Blum og Big Basco er de nye navne, der er blevet føjet til programmet.

Der begynder at tegne sig et bredt og alsidigt program, når Tønder Festival d. 28.-31. august fejrer sin 40-års fødselsdag.

Poul Krebs tager et hold prominente venner med til Tønder. Blandt disse er amerikanske Kevin Welch og norske Henning Kvitnes, som Krebs tidligere har arbejdet sammen med, og til lejligheden har han samlet et band bestående af kompetente musikere fra den danske rock-scene.

Blandt de øvrige danske navne er Mikael K & Klondyke, der lige nu er aktuel med pladen ”Sange Fra Nord”, Habadekuk, Big Basco og Harald Haugaard Band feat. Helene Blum.

Harald Haugaard er desuden kunstnerisk leder på netop afviklede FolkBALTICA, og har i år indgået et samarbejde med Tønder Festival om talentudvikling af unge folkemusikere.

Af internationale navne har Tønder Festival tidligere offentliggjort den amerikanske country-outlaw Steve Earle, Brooklyn-gruppen The Lone Bellow og skotske Runrig. Derudover kan man få et gensyn med country-rockerne Deer Tick, der for to år siden overraskede på Tønder Festival.

Blandt de nyligt tilføjede internationale navne er Sarah Lee Guthrie, der er barnebarn af legendariske Woody Guthrie. Hun får selskab af sin mand Johnny Irion. Der er desuden blevet plads til canadiske Madison Violet, ligesom det også bliver et gensyn med den irske super-duo Hudson Taylor.

De øvrige navne, der indtil videre er offentliggjort kan ses på Tønder Festivalens hjemmeside.

Like this Article? Share it!

Comments are closed.