Syv navne klar til Folk Spot Denmark 2016

By Folkemusik.dk |

En jury bestående af internationale branchefolk har nu udvalgt syv folk-navne til årets Folk Spot Denmark. Folk Spot Denmark arrangeres af ROSA-folk i samarbejde med Tønder Festival og afholdes den 26. og 27. august i forbindelse med festivalen.

De udvalgte bands er Basco m. Jullie Hjetland, Himmerland, Elof & Wamberg, Fromseier Hockings, D.U.K (på billedet), Fru Skagerrak og Sherzandum, som alle skal spille showcase-koncerter i forbindelse med årets Tønder Festival. Disse showcases vil blive overværet af inviterede branche- og medie-folk, der skal hjælpe artisterne videre med deres internationale karrierer.

På Folk Spot Denmark kan musikbranchen komme helt tæt på musikerne og få en fornemmelse af det miljø, som musikken lever i. Der bliver desuden mulighed for at opleve Tønder Festival, som i over 40 år har været en af de mest toneangivende folk- og roots-festivaler i Europa, og som i år har navne som Rosanne Cash, Jason Isbell, Spirit Family Reunion og Eliza Carthy & The Wayward Band på plakaten.

I alt otte navne vil blive præsenteret ved Folk Spot Denmark. Den sidste plads er til en norsk artist, som bliver valgt som led i en udvekslingsaftale mellem ROSA-folk og den norske showcase-festival FolkeLarm. Dette navn offentliggøres på et senere tidspunkt.

Like this Article? Share it!

Comments are closed.