Smart rate og bordplads på WOMEX

By Folkemusik.dk |

Det er ved at være sidste chance, hvis man vil opnå rabat på deltagerbetalingen til WOMEX, der i år afholdes i Cardiff i Wales. WOMEX foregår fra onsdag den 23. til søndag den 27. oktober.

Da WOMEX fra centralt hold har valgt at lukke Nordic Club, er der i år desværre ingen fællesnordisk showcase. Der vil dog stadig være en del at hente for bands og artister, der vil ud i verden med deres musik, og som ønsker at udbygge deres internationale netværk, samt branchefolk, der vil checke ny musik ud og deltage på nogle af de mange seminarer og workshops.

Ved tilmelding til den danske stand kan der spares 20% af den ordinære deltagerbetaling, og hvis man tilmelder sig inden den 31. august, vil man kunne opnå en smart rate. Det betyder, at det vil koste 294 euro (ca. 2.190 kr.) at tilmelde sig som deltager i den danske stand mod 366 euro (ca. 2.730 kr.) for en almindelig tilmelding. Begge beløb er inklusiv britisk moms på 20%

Prisen stiger fra den 31. august, og fra den 27. september stiger prisen igen.

Der vil være mulighed for at tilkøbe bordplads til præsentationsmateriale i den danske stand. Det koster 2.500 kr. Til hver bordplads er der en stol og stikdåser til el.

Sådan melder du dig til den danske stand:

1. Du går ind på www.womex.com og klikker dig ind på Womex’s online ’Registration form’.

2. I feltet ’ Participation’ skal du vælge ’company additional rate (from 4th person onwards – rate per person)’

3. VIGTIGT – lige under ’Participation’ feltet er der en tekstboksen ’Notes / Comments:’. Her skriver du: ’Danish stand’.

4. Betalingen sker direkte til Womex.

Tilkøb af bordplads i den danske stand

1. Bordplads bestilles ved at sende en email til World Music Denmark: mail@worldmusic.dk

2. Du få herefter tilsendt en faktura på 2.500 kr. Beløbet skal være indbetalt senest den angivne dato. Ellers bortfalder bestillingen.

3. Vær opmærksom på, at der er et begrænset antal bordpladser og først-til-mølle princippet gælder.

Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte World Music Denmark tlf. 33 24 40 13 eller email: mail@worldmusic.dk. World Music Denmark står for den danske stand på Womex efter aftale med Statens Kunstråds Musikudvalg.

(Foto: Jacob Crawfurd)

Like this Article? Share it!

Comments are closed.