Skal du til WOMEX i år?

By Søren Jensen Lund |

Skal du til WOMEX? Så kan du læse her, hvad ROSA-folk kan gøre for dig eller de artister, du repræsenterer.

Den 21.-25. oktober byder WOMEX verdensmusikken velkommen. Årets udgave af den store expo og showcasefestival foregår i den ungarske hovedstad, Budapest.

ROSA-folk vil være at finde i den danske stand. Her vil man kunne få råd og vejledning fra vores udsendte medarbejdere.

ROSA-folk samarbejder i år med Tom Sherlock, der har mange års erfaring inden for booking og management af folk-artister, og sidste år arbejde ROSA-folk sammen med ham omkring den succesfulde showcase med Dreamers’ Circus.

WOMEX en fantastisk mulighed for at komme i kontakt med den internationale folk-, roots- og worldmusic-branche. Der er en god tradition for, at de danske bands, der er repræsenteret på WOMEX hjælper hinanden.

På grund af WOMEX’ størrelse kan det være svært for folk, der kommer til WOMEX for første gang, at finde frem til præcis de rigtige folk. Derfor opfordres alle, der tager til WOMEX til at kontakte ROSA-folk, så vi kan koordinere indsatsen. Det vil også i begrænset omfang være muligt at trække på Tom Sherlocks store erfaring og ekspertise i ugerne op til WOMEX.

Hvis du skal til WOMEX, må du meget gerne kontakte Rasmus Wehner på rasmus@rosa.org.

Det er stadig muligt at tilmelde sig WOMEX som delegeret. Det kan du gøre her: www.womex.com/virtual/registration/womex/2015

Læs mere om WOMEX her: www.womex.com

Like this Article? Share it!

Comments are closed.