Radiofolk.dk sender døgnet rundt fra Tønder Festival

By Folkemusik.dk |

Dansk roots- og folkemusiks nye online-radiostation, Radiofolk.dk, rykker teltpælene op og tager turen til Tønder i den kommende weekend. Her slår redaktionen sig ned i Visemøllen, hvor Tønder Festival startede for nøjagtigt 40 år siden.

I Visemøllen afholder ROSA – Dansk Rock Samråd de årlige Folk Spot Denmark-koncerter, otte showcase-koncerter for branchefolk fra nær og fjern, kørt og fløjet ind fra bl.a. Danmark, Tyskland, Frankrig, Spanien, Norge, England, Irland og Canada. De mange festival- og spillestedsarrangører, musik-journalister, producere, agenter osv, kommer for at opleve professionelle danske bands, med internationale erfaringer og ambitioner, spille foran et festival publikum. Alle med armbånd til festivalen er velkomne til at komme og opleve musikken.

Radiofolk.dk sender i løbet af weekenden døgnet rundt med interviews, live-musik og stemningsbilleder fra Visemøllen og fra festivalen i øvrigt.

Er du på Tønder Festival i weekenden, er du velkommen til at komme forbi Visemøllen, få en snak og dele eventuelle ideer, ønsker og meninger med redaktionen bag Radiofolk.dk.

Du kan ydermere finde masser af Tønder-relevant musik, magasinprogrammer, portrætprogrammer og meget mere på www.radiofolk.dk – lige når det passer dig, døgnet rundt, året rundt.

 

01

Like this Article? Share it!

Comments are closed.