Huldre til Wacken Open Air

By Folkemusik.dk |

Huldre vandt i går finalen i W:O:A Metal Battle, og som præmie skal det danske folk-metal-band optræde på Europas største metal-festival Wacken Open Air, der 31/7-2/8 foregår i Nordtyskland. Huldre kommer til at dele plakat med bands som Slayer, Megadeth og Möterhead.

Det bliver dog ikke død, doom og trash det hele, for på programmet er der flere bands, der – ligesom Huldre – blander metal med elementer fra folk- og roots-musikken. Chthonic inkorporerer traditionel taiwanesisk musik og Red Hot Chili Pipers, der længe har været kult på engelske folk-festivaler med deres sækkepibe-versioner af klassiske rock- og metal-hits.

Huldre er det andet i rækken af danske bands, der for nyligt har vundet adgang til en større tysk festival. Under SPOT Festival spillede Euzen sig til en plads på goth- og industrial-festivalen M’era Luna i Hildesheim i Tyskland.

Huldre består af Laura Emilie Beck (violin), Lasse Olufson (guitar), Bjarne Kristiansen (bas), Jacob Lund (trommer), Troels Dueholm Nørgaard (drejelire og fløjter) og Nanna Barslev (vokal).

De to sidstnævnte spiller desuden i det vikingeinspirerede band Asynje.

Mere om Huldre: www.huldre.dk

Mere om Wacken Open Air: www.wacken.com

Like this Article? Share it!

Comments are closed.