Godtfolk – en særegen folk-festival i smukke omgivelser

By Folkemusik.dk |

I weekenden 11.-13. september inviterer den fanøske folk-festival Godtfolk til musik og dans af lokal, national og international karakter.

I weekenden 11 – 13. september afholdes Godtfolk Festival på Fanø for 13. gang. En intim festival, der siden sin start i 2003 er blevet kendt for at stræbe efter kvalitet og originalitet, og for at præsentere kendte såvel som ukendte lokale, nationale og internationale kunstnere.

I år kan festivalens gæster blandt andet opleve Povl Dissing m. band, østrigske Alma og irske Galway All Star Band, der er blevet specielt sammensat til Godtfolk.

Godtfolk Festival byder på mere end musik. Efter koncerterne er der tradition for bal, hvilket giver festivalgængerne en unik mulighed for at opleve og deltage i Fanøs specielle musik- og dansetraditioner, som Niels Thorlund, formand for Godtfolk, kalder for “landets eneste tilbageværende levende tradition af sin art”.

Alle kan desuden deltage i festivalens workshops om lokaltraditionen og uformelle bandsessions, hvor alle er velkomne til at spille eller danse med. Traditionen tro afsluttes festivalen med en kirkekoncert om søndagen.

Oplev: Povl Dissing m. band, Caféstemning med Skurups Folkelever, Alma, Trolska Polska, Fanøbal med Jæ Sweevers, “Nordlys over Fanø” med undervisere og deltagere, Fanø Fiddlers – Young Edition, Eleanor Shanley Trio, Fanøbal med de Fries og D. Beck m. Jens Mouritzen, Trio Mio, Galway All Star Band, Bal med Chilis Calypso Band og “Regnens Harpe” med Allan Klitgaard Band.

Godtfolks hjemmeside: www.godtfolk.dk

Like this Article? Share it!

Comments are closed.