Foto: Jacob Gøtzsche

Tilmeld dig Folkemusiklisten!

By Folkemusik.dk |
Folkemusiklisten er en mailingliste, hvor brugerne kan dele informationer om arrangementer og nye tiltag inden for folkemusikken. Valget er faldet på internet-servicen GroupSpaces. Læs her om Folkemusiklisten og GroupSpaces.

Folkemusiklisten blev i sin tid oprettet af Folkemusikkens Fælles Sekretariat som en mailingliste, hvor alle med interesse for folkemusikområdet kunne tilmelde sig. Brugerne har fortrinsvis brugt Folkemusiklisten til at informere hinanden om koncerter, stævner, kurser og andre arrangementer i folkemusikmiljøerne.

På ROSAs Sekretariat for Folkemusik har vi valgt at fortsætte Folkemusiklisten, da det vurderes, at der stadig er et behov for en sådan mailingliste. Dog har det ikke været teknisk muligt at overføre Folkemusiklisten i sin gamle form. Til gengæld udbyder GroupSpaces den samme service og giver samtidig nye muligheder i forhold til for eksempel at oprette ‘events’. På sigt vil Folkemusiklisten derfor også kunne fungere som en brugerstyret arrangementskalender.

Som almindelig bruger af Folkemusiklisten vil du ikke opdage de store ændringer. Dog er den email-adresse, du skal sende til ændret. Hvis du vil sende indlæg ud på Folkemusiklisten, skal du bruge adressen folkemusiklisten@groupspaces.com.

For at kunne sende ud gennem Folkemusiklisten, skal du først tilmelde dig. Det gør du på http://groupspaces.com/folkemusiklisten. Hvis du tidligere har været tilmeldt Folkemusiklisten, er du automatisk tilmeldt den nye liste. Når du er tilmeldt, vil du på siden kunne læse gamle indlæg og oprette events, samt få adgang til hjælpefunktionen (på engelsk).

Indtil midten af februar 2013 vil det stadig være muligt at bruge den gamle mailadresse. Derefter vil den gamle liste blive lukket ned. I perioden vil du muligvis blive udsat for nogle test-mail og nogle events, der bliver oprettet for at teste systemet. Det vil tydeligt fremgå, at det er tests, og du opfordres til blot at slette disse. Vi beklager ulejligheden, og håber på en nem og smertefri overgang. Hvis du har spørgsmål eller problemer med GroupSpaces, kan du kontakte administratoren på listen@folkemusik.dk.

Like this Article? Share it!

Comments are closed.