Følg, ‘like’ og abonnér!

By Folkemusik.dk |
Vi har på ROSAs Sekretariat for Folkemusik oprettet Facebook-side, Twitter-profil og YouTube-kanal. Her vil vi distribuere det indhold, vi selv producerer til vores website, samt videredistribuere andres indhold, som for eksempel musikvideoer, links, billeder og opslag.

Website: www.folkemusik.dk
På vores website bliver vægten lagt på journalistisk formidling af temaer, der kredser sig om folkemusikken og beslægtede genrer. Det kan være interviews med aktuelle folk-bands og -artister, brancherelaterede artikler og reportager fra festivaler og messer, og disse vil så vidt muligt være understøttet af billeder, video og lyd, samt links og faktaoversigter.

Websitet skal desuden informere om ROSAs Sekretariat for Folkemusiks aktiviteter. Det gælder ansøgningsfrister for og information om tilskud og puljer, du kan søge, og dokumentation i forbindelse med projekter sekretariatet sætter i søen og i øvrigt deltager i.

Facebook: https://www.facebook.com/pages/ROSAs-Sekretariat-for-Folkemusik/491532810896748
På vores Facebook-side vil vi linke til indhold på websitet, samt lave opslag med link til videoer, lydklip og andres opslag, der har karakter af korte nyheder.

Twitter: https://twitter.com/FolkRosa – #danishfolk
Twitter giver nogle andre muligheder end Facebook. Her vil vi først og fremmest koncentrere os om indhold, der er målrettet et engelsktalende publikum. Det vil være brancherelevant materiale, der lægger sig op ad musikeksportinitiativer.

YouTube: https://www.youtube.com/user/rosafolk
Til sidst har vi oprettet en kanal på YouTube, der præsenterer musikvideoer fra danske folk-artister. Idéen er at samle videoer af høj kvalitet – både på billed- og på lydsiden – i playlister, der er opdelt ud fra temaer og stilarter.

Like this Article? Share it!

Comments are closed.