EFEx: En bro til det britiske musikmarked

By Søren Jensen Lund |

ROSA har indgået en partnerskabsaftale med English Folk Expo, der i år præsenterer tre bands, Rannok, Basco og Habadekuk. Med aftalen bygges en bro, der forhåbentligt kan gøre det nemmere for danske folk-artister at begive sig ud på et engelsk marked, der til tider kan være svært at navigere i.

Den danske folkscene er i en rivende udvikling, og mange danske folk-artister finder vej til de internationale scener. Det gælder både rundt omkring på de små klubber og de store europæiske festivaler som den engelske Glastonbury Festival, Dranouter Festival i Belgien og vores egen Roskilde Festival.

Samtidig med at kvaliteten af musikken stiger og danske folk-artister bliver bedre til at udvikle og bruge netværk, bliver det britiske marked mere og mere relevant for danske folk-artister, og her vil English Folk Expo (EFEx) være en bro til Storbritannien. Derfor er vi på ROSA meget glade for partnerskabet med EFEx, og vi forventer os en inspirerende platform, der giver danske artister mulighed for at komme i kontakt med relevante repræsentanter fra den britiske musikbranche.

Vi er også stolte af at introducere britiske branchefolk og publikummer for tre danske folk-navne, hvor originalitet, håndværk og legelyst går hånd i hånd med dyb respekt for rødder og traditioner.

I år har EFEx hele tre danske folk-bands på programmet, Rannok, Basco og Habadekuk. Hver især har de erfaringer fra at turnere i Storbritannien eller nærer et stort ønske om at få foden indenfor på et svært marked.

English Folk Expo foregår d. 15.-18. oktober i den engelske by Bury. Udover at præsentere showcases med de tre bands, vil ROSA være vært for en reception for de delegerede på EFEx.

www.englishfolkexpo.com

Like this Article? Share it!

Comments are closed.