Duoen Wenzell & Bugge turnerer i Brasillien

By Morten Alfred Høirup |

Den prisbelønnede violinist, Kristian Bugge, slår sig sammen med en gammel ven, når han forlader forlader Danmark for at turnere i og omkring Rio de Janeiro.

Den klassiske percussionist og entertainer, Ronni Kol Wenzell, ligeledes fra Danmark, bor i Rio de Jenairo, og de to herrer har optrådt som duo på en række turneer, siden de mødtes for nogle år siden, på Det Fynske Musikkonservatorium, hvor de begge studerede.

Duoens repertoire tager afsæt i mødet mellem folkemusik og klassisk musik. Med det spændende og vidtfavnende slagtøjsinstrumentarium og den traditionelle og folkelige violin, præsenteres en energisk og samtidig underholdende sammensætning af to vigtige unge repræsentanter for de to musik genrer.

“Jeg glæder mig helt vildt til at spille med Ronni. Det er første gang jeg er i Brasilien, og jeg glæder mig til at se hvordan publikum tager imod vores musik. Hvis de bare bliver halvt så glade for musikken, som vi selv er for at spille den, så skal det nok gå godt!” fortælle Kristian Bugge.

Koncerter i Brasillien:

18/08 – TERÇA FEIRA

MasterClass e Concerto no Conservatório Brasileiro de Música Horário: 15:00

19/08 – QUARTA-FEIRA

Concerto na Escola de Música da UFRJ Horário: 19:00

20/08 – QUINTA-FEIRA

Concerto no Colégio Santo Inácio Horário: 14:30 Endereço: Rua São Clemente, 226 – Botafogo, Rio de Janeiro

20/08 – QUINTA-FEIRA

Concerto no Centro de Desenvolvimento Criativo “Se essa rua fosse minha” Horário: 19:30 Endereço: Rua Alice, 298 – Laranjeiras, Rio de Janeiro

21/08 – SEXTA-FEIRA

Concerto no Colégio Pedro II Horário: 11:30 Endereço: Avenida Marechal Floriano, 80 – Centro/Rio de Janeiro

22/08 – SÁBADO

Apresentação na Praça São Salvador Horário: 17:00

23/08 – DOMINGO

Apresentação no Arpoador, Ipanema Horário: 16:00

Like this Article? Share it!

Comments are closed.